Тости на весілля від дружки, дружби свідків

Дружка та дружба, або як їх ще називають свідки – найближчі друзі нареченого та нареченої, від яких молоді чекають особливих привітань. «Жека 20 відсотків» Тости на весілля від дружки, дружби (свідків) можуть бути як у віршах, так і в прозі. Світ природи підносить нам корисні уроки.

  • Любіть один одного, поважайте, піклуйтеся і підтримуйте.
  • Організувати дівич –вечір – це захід повністю ляже на плечі дівчини.
  • Але знаючи кілька секретів і прийомів, скласти унікальний, “штучний” тост може будь-хто.
  • І молодий джигіт і його молода дружина померли з голоду.

Якщо вам доведеться бути свідком, варто скласти сценарій викупу. Не обов’язково запам’ятовувати оригінальні весільні тости та поздоровлення – можна їх просто правильно подати. Поговоримо про те, як можна зоригінальничати і зробити весільні привітання від друзів у пісенному вигляді, тобто прочитати вірші молодятам під музику. За традицією, перший тост повинен вимовити батько нареченої, а другий – її мати.

Весільний тост про спільне життя

У них є гумор, історія, щирість, вони містять не тільки прекрасні фрази, але і особливий дух. Напевно в молодій компанії знайдеться людина, яка любить слухати і читати реп – ось його-то і потрібно залучити до того, щоб прочитати весільні привітання у віршах в стилі реп. Потрібно підібрати хорошу мінусовку і пару раз прорепетирувати вдома, а потім здивувати і молодих, і гостей. Особливо важливо нареченим почути такі смішні і прикольні весільні привітання від свідків, адже саме вони є другими за володарювання на весіллі. Молоді можуть навіть заздалегідь домовитися з тамадою, щоб вона влаштувала подібний конкурс – кожен повинен придумати короткі жартівливі побажання молодятам і прочитати їх у стилі реп. І в цьому випадку підійдуть навіть весільні поздоровлення в прозі, адже для репу рима не дуже-то потрібна. Раніше наявність дружки на весільному торжестві було обов’язковим.

Не завжди доречні довгі промови, тому чудовим варіантом для привітання молодих стане короткий весільний тост, який дозволить виразити у короткій формі все, що ви хочете побажати молодятам. Дорогі молодята, нехай Ваше життя буде наповнене тільки яскравими емоціями. Любіть один одного, поважайте, піклуйтеся і підтримуйте. У дитинстві, коли нам читали казки, вони закінчувалися тим, що Принц одружився на принцесі, а що було далі — невідомо.

Бажаю, щоб у вашому житті було більше… чорного! Щоб чоловік завжди ходив у чорному костюмі, із чорним дипломатом, зарплату щоб отримував “чорним налом”. А дружина, щоб їздила на чорному “Мерседесі”, відпочивала біля Чорного моря, їла чорну ікру і пила чорну каву. Також краще притримати при собі невтішні коментарі про молодят або когось із присутніх.

Нехай ваше спільне життя буде наповнене яскравими подіями, любов’ю та щирістю. Підтримуйте одне одного у будь-яких життєвих ситуаціях. Вітаю з днем одруження і від щирого серця бажаю прожити вам спільно щасливе, благополучне, добре, веселе, красиве, успішне, повноцінне і насичене життя. Цього знаменного дня я хочу проголосити тост за батьків нареченої – тещу та тестя. Вони виростили білу лебідку, розумну, гарну, веселу – любо подивитися. Весільне застілля має бути веселим та живим. Таку атмосферу не в останню чергу створюють гумористичні весільні тости на честь молодят.

тости на весілля для дружки

— Так, тільки одного разу я зустрів досконалу жінку. А могло бути «відмінно», – заповнює викладач заліковку. Кому подобається Рафаель, а хто і без розуму від Пікассо. Пане професоре, не треба так шуміти, – звернувся до нього один з агентів.

Весільні тости про сім’ю

Для цього вони піймали метелика і вирішили положити його між долонь та запитати в мудреця — що в нас в руках? Тоді спитаємо в нього — а живий чи мертвий? Якщо він скаже — живий, ми стиснемо долоні і метелик загине, а якщо відповість що метелик мертвий — ми його випустимо.

І джигіт на повному скаку вихопив свою рушницю і вистрілив в тварину, але жоден мускул не здригнувся на морді у козла. Тоді він зупинив свого коня і, прицілившись, вистрілив ще раз, але козел навіть не ворухнувся. Тоді джигіт зліз на землю, і вставши на коліно, вистрілив ще раз, але козел тільки відскочив убік. А коли джигіт захотів лягти для пострілу — козел вже зник. І молодий джигіт і його молода дружина померли з голоду.

Найбільше випробування для кохання – це час. Лише з роками розумієш, обрав ти потрібну людину, чи зробив помилку. Хочу вам побажати, любі друзі, що ви завжди були впевнені у тому, що зробили правильний вибір. Справжнє почуття перемагає і відстані, і незгоди, і помилки.