Яку вибрати зачіску, збираючись до подруги на весілля?

Але, якщо обличчя і волосся молодої виглядає розкішно, плаття може бути навіть найпростішим, а дівчина все одно виглядатиме королевою! Дізнайтеся, які весільні зачіски 2019 варто взяти до уваги нареченим. У цій статті розповімо про тренди і покажемо гарні ідеї для довгого і середнього волосся.

зачіски для дружки на весілля

Верхню частину волосся заколюємо затискачем і працюємо потиличної. Блогерка Айше Аджун веде свій б’юті-блог у ТікТок, де ділиться ідеями зачісок. В останньому відео красуня продемонструвала одну хитрість, яка зробить ваш звичайний хвіст супероб’ємним. Одруження пари потрапило в серіал Hulu “Кардаш’яни”.

Відео: Макіяж і зачіска на весілля, весільні укладання

Зібрана зачіска — не тільки практичне рішення, а й стильна альтернатива розпущеним локонам. По-перше, ваш зовнішній вигляд буде бездоганним протягом усього дня. По-друге, після свята зачіску можна розпустити й отримати легкі кучері. Однак головна перевага акуратного низького пучка в тому, що він не відволікає увагу від сукні та макіяжу нареченої.

  • Закручені локони тут не підійдуть, а ось гладке пряме волосся цілком може вписатися в концепцію.
  • Дуже красива, акуратна зачіска, проста у виконанні.
  • Розпущене волосся з таким коміром може дозволити собі тільки дуже висока наречена з довгою шиєю.
  • Пасма ретельно розчісують і, нахиливши голову вниз, собират кінський хвіст.

Але образ повинен бути продуманий до дрібниць, по-перше щоб виглядати бездоганно, але не затьмарювати наречену, а по-друге відчувати себе комфортно і впевнено. Зачіска на весілля подружки нареченої повинна бути модною, стильною, але обов’язково практичною, яка потребує щохвилинної уваги і нескінченних поправлення. Якщо ви хочете заявитися на весілля https://flexi.com.ua/?p=19698 з зачіскою в ретро-стилі, то спочатку уточніть, наскільки це буде доречно. Обережно також потрібно віднести до зачіски з невеликим ірокезом або скуйовдженим волоссям, тому як такий образ може затьмарити нареченого. Другий варіант зачіски для свідка з коротким волоссям – поєднання гладких пасом біля обличчя і бешкетних локонів на потилиці.

Коси після весільної церемонії? 3 x Так!

Таке рішення найкраще підійде для створення образу на весілля в стилі рустик і бохо. Зафіксувати начісування можна лаком для волосся, розпорошивши його з відстані не менше 20 сантиметрів від голови. Якщо дрібні волоски вибиваються навколо зачіски, їх можна пригладити за допомогою гребінця з натуральної щетини або звичайної зубної щітки і лаку для волосся. Всі вибрані вами укладальні кошти слід використовувати акуратно. Розпорошувати його слід з певної відстані (не менше сантиметрів), в іншому випадку ваші волосся будуть виглядати склеєними і недоглянутими.