Банкетний зал для урочистих подій Львів ️ 86 кращих залів ціна, відгуки, інформація, контакти Весілля

Це було весілля, про яке я мріяла з дитинства. Багато гостей, столи повні смачними стравами, порції великі, всі залишилися ситими і задоволе… Смачні страви української, європейської та авторської кухонь. Ресторан з панорамною терасою, відкрита тераса до 50 людей, кафе-бар, кальян, лаунж-зона.

  • Локація з душею для святкування ваших подій.
  • Святкування урочистих подій до 50 осіб.
  • Ви зможете завчасно вибрати серед наборів весільних меню власний варіант.
  • Ресторан «Оазис» Ресторан «Оазис» у Львові — місце для проведення банкету, весілля, Дня народження або дитячого свята.
  • Банкетний зал ресторану відпочинкового комплексу «Пайташ» (с. Раковець, Львів) чудово піді…
  • Крім того, на території ресторану розміщена парковка для авто.

Техніка у Fenix дозволяє виставити весільну презентацію, романтичний фільм із весільного свята чи фотошоу, приготоване спеціально для цієї події. Також ви можете отримати настільні прикраси зі стильними свічками та свіжими квітами. Оформлюючи весільні зали, ми створимо для вас справжню казку. Також за додаткову плату ви матимете можливість насолодитися вишуканими флористичними композиціями для весілля у Львові. Якщо Ви у пошуках локації для проведення яскравої урочистої події (весілля, ювілеї тощо), завітайте до нас у гості ! Ми запропонуємо зручний зал, що розміщує до 80 осіб, затишне подвір”я, парковка, смачна українська кухня. У нас є все для Ваших зручностей, а також послуги декоратора, кондитера, муз…

Готельно-ресторанний комплекс “На озері”

Ресторан зі стравами української, італійської та європейської кухонь, живою музикою і банкетним залом. Королівська пивоварня «Баварія» Королівська пивоварня «Баварія» у Львові запрошує усіх у гості. Тут на Вас чекає смачна кухня, чудова атмосфера, відмінне обслуговування та широка палітра послуг. Організація банкетів, сніданки, музика, кухня — все у цьому закладі на високому та доступному рівні. Ресторан традиційної кухні українців-горян – бойків. Страви та рецепти цієї карпатської кухні, щоб бути ситими та здоровими!

львів ресторан для весілля

Наш ресторан ідеально підійде, як для романтичної вечері закоханих, … До Ваших послуг ресторан у готелю “Гетьман” на 160 місць де можна скуштувати традиційні та оригінальні страви. Зал оздоблений в українсько-гетьманському стилі, а багатоколірні вітражі піднімуть настрій та нададуть відчуття затишку та комфорту. Атмосферне https://indiacsr.in/how-does-online-casino-work/ місце, що ідеально підійде для відпочинку великої компанії. CLOUD no.7 Panorama Візит у CLOUD no.7 Panorama навіть будній день перетворить на свято! Розміщення ресторану в самому серці Львова на останньому поверсі торгового центру є безперечною перевагою. 5 атмосферних локацій у вишуканому сучасному дизайні.

Ресторан «Ностальгія»

Еко-локація STAVKY розташована у мальовничій місцевості, лише 20 км від центру Львова. Найважчий вибір для наречених – це вибір весільного залу. Ми допоможемо зробити атмосферу цього дня особливою та зробимо ваш день найкращим. Інтер’єр весільного залу у класичних та пастельних кольорах, що допоможе обрати будь який декор залу.