Топ Найкращих Серіалів 2022 Року Що Подивитися В Новорічні Вихідні

Вона бачить мертвих людей, привидів тих, про кого пише, – їх грають запрошені зірки з комедій минулого, зокрема Мартін Малл і Ріа Перлман. Британо-американський екшн в десяти серіях розповість про міжусобної війни між лондонськими бандами після вбивства голови однієї з угруповань Фінна Уоллеса. Дев’ятисерійний проект розповість про феміністський рух 1970-х років, причому з точки зору консервативної активістки Філліс Шлефлі.

що подивитися серіали

95% треків, які прозвучать у серіаліті, написані молодими українськими групами та виконавцями. «Кріпосна» — драматичний історичний телесеріал з елементами пригод та мелодрами. Сюжет розповідає про пригоди української кріпачки Катерини, яка бореться за свободу у XIX столітті у Ніжині. Під час перебування на цьому сайті, куки та інші технології збирають дані, аби покращити ваш досвід і персоналізувати контент і рекламу, які ви бачите. Залишаючись на цьому сайті, ви даєте згоду на роботу з цими файлами. Будь-яке копiювання, публiкацiя, передрук чи наступне поширення iнформацiї, що мiстить посилання на «Iнтерфакс-Україна», суворо забороняється.

Останні Новини

Ви також можете написати свою думку або поставити свою оцінку фільму і всі ці дії піднімуть ваш фільм в рейтингу. Війна перевернула все з ніг на голову, багато звичних речей відійшли на другий план. Так, перегляд фільмів та серіалів замінили новини на всіх гаджетах. Однак інколи потрібно робити невелику перерву та давати собі змогу відволіктися та перезавантажитися.

  • Драматичний вестерн поєднує захопливий сюжет і сильних персонажів.
  • Підписники можуть подивитися, наприклад, «Справжній детектив», «Фарго», «Гарну дружину», «Доктора Хто» чи «Безумців».
  • Головну роль вчителя історії в серіалі виконав Володимир Зеленський, який в 2019 році став Президентом України.
  • Г’ю Грант успішно зіграв роль опального політика Джеремі Торпа в попередньому мінісеріалі Девіса “Дуже англійський скандал”, тож Бонем-Картер цілком може розраховувати на подібний успіх у ролі Ноллі.
  • Говорив про літо як про час майбутнього українського контрнаступу.
  • Війна перевернула все з ніг на голову, багато звичних речей відійшли на другий план.

Як і в першому сезоні, ми від початку знаємо, що знайомство героїв завершиться вбивством, але не знаємо, кого саме та чому. Цей серіал — адаптація однойменного роману Октавії Батлер 1979 року, що вийде на Hulu. У центрі сюжету — темношкіра письменниця Дана Джеймс, котра, переїхавши у новий будинок, періодично мимоволі провалюється в передвоєнний період 19 століття. Головній героїні, роль якої виконала Маллорі Джонсон, доведеться розплутати таємницю своєї родини, про яку вона навіть не здогадувалася.

“за Океан”, 1 Сезон

Тут зібрані найпопулярніші фільми, мультфільми і серіали за версією користувачів сайту KinoFilms.ua. Популярність фільмів в рейтингу заснована на інтересі користувачів до фільмів за останній час. Якщо якийсь фільм викличе великий інтерес у відвідувачів сайту, він підніметься в цьому рейтингу фільмів.

Вона була зразковою домогосподаркою, але через ревнощі зарубала сокирою свою найкращу подругу. Головна героїня серіалу — жінка на ім’я Ганна, яка починає спілкування digitec з падчеркою Бейлі, щоб знайти свого загадково зниклого чоловіка Овена. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”.

Published
Categorized as arts